В MIUI 12 добавили функцію, яка не дасть вас обдурити при покупці

Ринок підроблених смартфонів величезний, він набагато більше, ніж ми думаємо. Але це не тільки самі телефони, але і запчастини найнижчої якості. Саме вони завдають шкоди і економіці, і життю наших пристроїв, тому є найнебезпечнішими з усіх. Дуже часто зловмисники бавляться тим, що змінюють апаратну частину смартфона, залишаючи корпус, щоб візуально не можна було відчути різницю. Але тепер нова функція MIUI 12 може допомогти вам зрозуміти, чи відбулося це на вашому пристрої. Яким чином? Через настройки. Давайте подивимося, як це робиться.

Завдяки новій функції, що з’явилася в бета-версії MIUI 12, ви отримуєте можливість перевірити, чи були на ваш смартфон встановлені неоригінальні елементи.

Скріншот, зроблений на смартфоні з однією з останніх збірок китайської бета-версії MIUI 12, говорить нам про те, що в налаштування смартфона додана цікава функція. Нижче на скріншоті в поле, виділеному помаранчевим кольором, ми бачимо пункт «Архів заміни обладнання». Можливо, що ця функція дозволить вам якимось чином перевірити, чи не було пристрій розкрито і переукомплектовано до покупки.

Ми не знаємо, до якого саме типу обладнання це відноситься, оскільки у нас поки немає повного опису нововведення. Ця функція, ймовірно, дасть користувачеві додаткову інформацію про ремонт його смартфона Xiaomi або Redmi. Зокрема, ми думаємо, що це свого роду список, в якому згадуються всі деталі, які були замінені в процесі ремонту (авторизованого чи ні). Таке може статися, якщо, наприклад, зламається передня панель і її замінять на нову, або при заміні акумулятора в старенькому смартфоні. Якщо коротко, в розділі будуть перераховані всі коли-небудь замінені модулі смартфона. На даний момент ми не знаємо подробиць про цю функцію, але ми впевнені, що в майбутньому представники компанії зможуть розповісти нам більше. Але вже зараз немає сумнівів в тому, що це дуже корисний інструмент, особливо якщо ви маєте звичку купувати старі пристрої.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.