Vodafone ощасливив українців новим безлімітом до кінця зими

Як відомо в Україні працює кілька потужних операторів мобільного зв’язку. Конкуренція спонукає операторів придумувати нові рішення, для того, щоб залучити якомога більше клієнтів. Так Vodafone вирішив продовжити безліміт на YouTube і безкоштовну передплату YouTube Premium до закінчення зими, 28 лютого 2021 року.

Дана інформація розміщена на сайті itpedia.com.ua. Акцію можна активувати в пааре з послугою Vodafone Video PASS. Акція “YouTube без перерв” діє для всіх абонентів Vodafone не залежно від форми обслуговування. Поширюється підписка абсолютно на всі пристрої – телевізори, смартфони, планшети, браузери на ПК, з яких можна переглядати YouTube.

Після підключення Video Pass ви відразу ж отримуєте безліміт. Він буде діяти протягом чотирьох місяців, по закінченню яких ви отримаєте пропозицію продовжити дію YouTube Premium і Video PASS вже на платних засадах. З п’ятого місяця діятиме вже звичайна тарифікація даних послуг.

Не так давно Vodafone представив абонентам новий тарифний план SuperNet Start, який повинен стати вкрай популярним в зв’язку з його відносною дешевизною і гідного кількості пропонованих послуг. Абонентська плата за тарифом – всього 110 гривень на місяць, що майже ставить його в один ряд з соціальними тарифами в плані вартості. При цьому, кількість послуг, пропонованих по даному тарифу, більш ніж значна – абоненти зможуть користуватися і мобільним інтернетом, і безлімітом на дзвінки всередині мережі, а також вигідною пропозицією щодо дзвінків за кордон.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.