Київстар порадував новим тарифом, що входить в пакет послуг за 3 гривні в день

Між великими операторами мобільного зв’язку в Україні йде постійна боротьба за абонентів, і всі компанії намагаються заманити українців якомога більш вигідними пропозиціями. На цей раз хід зробила компанія Київстар. Про це повідомляє інформаційний портал “Айтіпедія” Зазвичай дешеві тарифні плани, тобто ціна яких становить менше ста гривень в місяць – соціальні, і призначені для тих, хто не користується інтернетом, мессенджерами і соціальними мережами, а телефоном користується виключно для дзвінків, тобто для українців старшого покоління. Новий же тариф від Київстару цей стереотип руйнує.

За сто гривень на місяць абонент отримає повний безліміт на дзвінки в мережі, триста хвилин дзвінків на номери інших операторів в Україні, більш того, дзвонити можна буде і на стаціонарні телефони, а також двадцять гігабайтів інтернету, якого вже точно вистачить на будь-які потреби клієнта, так як в середньому українці не використовують за місяць більш семи гігабайтів трафіку.

Цей тарифний план називається “Смачний”, і, якщо зіставити його з тарифними планами інших операторів в Україні, нескладно переконається в тому, що він найвигідніший в своїй ціновій категорії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.