Vodafone випусти тариф, який порадує користувачів своїми можливостями

Vodafone випусти тариф, який надаєи 150 хвилин і 15 Гб за 5 гривень в день. Що підготували абонентом. Vodafone – один з найбільших операторів України, який нерідко пропонує клієнтам дешеві тарифи на вигідних умовах. Так, недавно компанія випустила тариф, за який потрібно платити лише п’ять гривень в день. Про те, що входить в тарифний план повідомляє інформаційний портал “Айтіпедія”. Так, головна перевага нового тарифу – співвідношення кількості послуг і вартості абонплати. Він включає в себе велику кількість безкоштовних хвилин та інтернет пакет. Тобто, він пропонує безлімітні дзвінки в мережі і сто п’ятдесят хвилин для дзвінків на номери інших операторів, а також п’ятдесят хвилин дзвінків в європейські країни, такі як Польща, Німеччина і Італія, а також в ще двадцять сім інших країн.

Тариф також пропонує дванадцять гігабайт 3G або 4G інтернету в залежності від доступної мережі. При цьому в тарифі є послуга “Обмін хвилин”, яка дозволяє отримати додаткові сто п’ятдесят хвилин на дзвінки іншим операторам. Присутній і можливість підключити Video Pass, яка дає безкоштовний трафік для перегляду відео на різних відеохостингу і чотири місяці безкоштовного користування Youtube Premium.

Цей тариф називається Vodafone SuperNet Pro, його абонентська плата становить лише сто п’ятдесят гривень на місяць. Перейти на нього можна буде перейшовши на офіційний сайт оператора, за допомогою додатка My Vodafone або звернувшись до фахівців з обслуговування клієнтів в одному з салонів стільникового зв’язку Vodafone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.