Роботу розумної техніки на HarmonyOS показали в дії

Після анонса першої версії HarmonyOS компанія HUAWEI почала укладати партнерські відносини з виробниками розумних побутових пристроїв. Універсальна ОС може функціонувати не тільки на смартфонах і планшетах – що і продемонстрували розробники, встановивши її на різні моделі побутової техніки і продемонструвавши їх у дії.

За даними джерела, що опублікував в соціальній мережі Weibo серію фотографій, управління розумними пристроями на HarmonyOS може здійснюватися за допомогою смартфона, розумних годин або фітнес-трекерів. Примітно, що друга ревізія ОС вимоглива до апаратних ресурсів і може працювати на гаджетах, обсяг оперативної пам’яті мікроконтролерів якої складає всього 128 КБ.

Уже сьогодні HUAWEI співпрацює з такими компанія як Midea Group, Joyoung і Robam Appliances, які виробляють електричні плити, посудомийні машини, витяжки, кондиціонери та інші пристрої з прямою інтеграцією в екосистему розумного будинку. У планах HUAWEI – щорічний випуск не менше 100 мільйонів пристроїв, що працюють під управлінням HarmonyOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.