Motorola анонсувала холодильник, пральну машину і кондиціонер

Компанія Motorola відома як виробник смартфонів, несподівано заявила про запуск лінійки фірмової побутової техніки. В офіційному Twitter-блозі бренду з’явився рекламний банер, що демонструє дизайн майбутніх новинок, а також дату їх презентації, чекати якої залишилося зовсім недовго.

Судячи із зображення, новий холодильник компанії буде оснащений дозатором холодної води і льоду, а під його подвійними дверима розмістяться ще два відділення різних розмірів. Під фірмовим логотипом в правому верхньому куті фронтальної панелі пристрою повідомляється про використання енергоефективного інвертора.

Ще однією новинкою бренду стане пральна машина з фронтальним завантаженням. На її передній панелі буде розміщений великий цифровий дисплей і круглий елемент управління для виборів режиму прання. Нарешті, зображений на тизері кондиціонер в корпусі сріблястого кольору виконаний у форм-факторі спліт-системи.

Подробиці про технічні характеристики і вартість новинок компанія не розкриває. Презентація побутової техніки Motorola відбудеться вже завтра, 9 жовтня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.