ПриватБанк звернувся до українців, щоб розповісти про зміни

Як відомо, Україна прийняла європейські стандарти безпеки, щодо фінансових операцій, які передбачають участь у програмі KYC, або “Знай свого клієнта”. Така програма вимагає від клієнтів банків верифікації, ПриватБанк оголосив, про те, що відтепер можна пройти верифікацію в фінустанові через програму “Дія”.

Про це сказано на сайті банку privatbank. Як заявив Петро Крумханзл, фінччрежденіе підтримує проект від Мінцифри, і допомагає перетворити Україну на країну інновацій і технологій.

Варто скаазать, що ПриватБанк час від часу оновлює інформацію про клієнтів. Для цього необхідно сканувати і відправляти, або проносити в відділення свої документи. Відтепер все зміниться. За словами представника Приватбанку, будь-який клієнт банку зможе внести пакет документів через цей додаток. Всього два кліка.

Для актуалізації даних в ПриватБанку клієнту потрібно:

  • Відкрити документ в Дії і перегорнути в сторону зі штрихкодом.
  • Після того як менеджер банку сканує відповідний код, Дія запросить дозвіл і відправить цифрову копію документа з електронним підписом в фінустанову.

Також відзначили, що користувачі додатком можуть пред’являти свій електронний паспорт замість оригіналу. співробітникам ПриватБанку, його буде зчитувати представник банку за допомогою сканера QR-коду.

Представник банку нагадав, що ПриватБанк йде в ногу з інноваціями. Банк став першим в Україні, хто оцифрував дані клієнтів, це стало новим поштовхом до розвитку сучасних банківських послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.