Ощадбанк попередив українців про важливі зміни

Один з найбільших українських банків, державний Ощадбанк попередив своїх клієнтів про нюанси роботи банківських карток, термін дії яких закінчується до закінчення карантину, який продовжений в Україні до 1 листопада.

У зв’язку з продовженням дії адаптивного карантину в Україні, українські банки змушені вживати заходів, які дозволять не піддавати клієнтів небезпеки зараження в зв’язку з перебуванням в громадському місці. Так, дія банківських карт Ощадбанку, виданих внутрішньо переміщеним особам за тарифом «Мій рахунок», термін дії яких добігає кінця в період карантину, не блокуватимуться до 1 листопада. При цьому, не повідомляється, чи будуть картки автоматично анульовані після 1 листопада навіть в разі, якщо дія карантину буде в черговий раз продовжено.

Повідомляється, що Ощадбанк продовжує випускати картки і доставляти їх в відділення відповідно до графіка. Якщо клієнт банку отримав СМС-повідомлення від Ощадбанку про те, то картка прибула до відділення, її можна забрати. У той же час, якщо забрати нову картку не вдалося, можна продовжити користуватися старої в звичайному режимі.

Картки, продовжені на період дії карантину, можна використовувати, не бентежачись зазначеним на ній терміном дії – розплачуватися в магазинах, здійснювати онлайн-шопінг і користуватися банкоматами. У той же час, стара картка буде деактивовано відразу після активації нової карти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.