“Київстар” представив свій кращий тариф: Vodafone і Lifecell готує достойну відповідь

Море послуг за невеликі гроші. Найбільший український оператор «Київстар», відомий досить високими цінами на свої послуги, нещодавно змінив свою репутацію «оператора для багатих» і представив, мабуть, свій кращий тариф. Подробиці про новинку повідомляє портал Айтіпедія. Новий тариф від «Київстар» руйнує стереотип про суворе поділі тарифів на «соціальні», абонентська плата за якими не перевищує 100 грн. в місяць, за якими абонент отримує мінімум послуг – такі тарифи, як правило, призначені для людей старшого покоління, і «всі інші», в яких обсяг послуг залежить від величини абонентської плати.

Так, в новий тариф входять 20 гігабайтів інтернету і 300 хвилин на дзвінки всього за 3 гривні в день.

Тариф під назвою «Смачний» включає в себе 20 Гб інтернету, безліміт на дзвінки всередині мережі, а також 300 хвилин на дзвінки на номери інших операторів і стаціонарні телефони. В результаті, виходить найвигідніший тариф за сукупністю послуг, в порівнянні з іншими операторами. У той же час, варто пам’ятати, що «Київстар» вважає місяців 4 тижні або 28 днів – тим не менш, на очевидну вигоду тарифу це не впливає.

До речі, у «Київстар» в даний час діє акція, в рамках якої, абоненти оператора можуть отримати безліміт на користування Instagram протягом жовтня. Для того, щоб трафік при використанні соцмережі не тарифікувався, слід оплатити свій пакет на місяць і бути зареєстрованим Instagram. Щоб все працювало коректно, рекомендується користуватися офіційним додатком.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.