Realme X7 Pro з’явиться на глобальному ринку

Початок вересня запам’ятався анонсом Realme X7 і Realme X7 Pro. Новинки вийшли в цілому цікаві, але без шорсткостей не обійшлося. До сьогоднішнього дня відкритим залишається питання чи вийдуть смартфони на глобальний ринок або вони так і залишаться ексклюзивом для Китаю. Сьогодні з’явилася якась ясність з міжнародним дебютом Realme X7 Pro.

Говорити про те, що ця модель з’явиться на глобальному ринку дозволив той факт, що вона пройшла процедуру сертифікації в відомстві NBTC в Таїланді. Як правило, саме отримання сертифікату у цього регуляторного органу означає підготовку виходу пристрою на міжнародну арену.

Нагадаємо, що Realme X7 Pro пропонує 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей дозволом 2400х1080 пікселів з частотою оновлення 120 Гц, процесор Dimensity 1000+, 8 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувач місткістю до 256 Гб. Акумулятор ємністю 4500 мАг зі швидкою 65-ватної зарядкою. Є операційна система Android 10 з оболонкою Realme UI і чотирьохкомпонентна основна камера 64 Мп (Sony IMX68) + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.