У додатку «Дія» тепер можна оформити картку ПриватБанку

Тепер не потрібно буде стояти в виснажливих чергах. Зараз вже неможливо уявити сучасне життя без банківських послуг. Якщо ще якихось 10-15 років тому багато українців отримували зарплату готівкою в касі свого підприємства, то зараз майже всі отримують ту ж зарплату на банківську картку. Все це стало настільки зручно, що українці стали чекати ще більших поліпшень в банківському обслуговуванні. І таке поліпшення наступило.

В цілому, відкриття банківської картки не складає особливих проблем. За часту всім цим займатися підприємство або приватна фірма, в якій працюють співробітники. Але іноді все ж потрібно займатися цим самому. Тому відкриття банківської карти займає якийсь час, адже потрібно йти до відділення банку і ще в черзі мабуть просидиш.

Тому для українців придумали новий – дистанційний спосіб відкриття банківської карти, повідомляє телеграм-канал «Технофан». Для цього потрібно зайти в додаток «Дія» та за допомогою деяких електронних документів можна скористатися послугами банку навіть сидячи в кріслі у себе вдома. Для цього потрібно зовсім небагато – пройти ідентифікацію за допомогою системи “BankID” і відкрити рахунок. Під час цієї процедури клієнту будуть надані всілякі підказки, як і що робити. Тому процедура досить проста.

У той же час в Національному банку вже прокоментували всі ці нововведення з додатком «Дія». У Нацбанку кажуть, що тепер всім, хто буде користуватися електронним додатком для відкриття картки в банку, не доведеться стояти в виснажливих чергах. До того ж, як запевнили в Нацбанку, все це абсолютно безпечно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.