Київстар зробив унікальну пропозицію абонентам, прив’язку другого номера до однієї сім-карти

Нова пропозиція від оператора. Останнім часом наявність двох сім-карт в телефоні стало майже обов’язковою необхідністю для кожного українця. Однак іноді трапляється, що телефон не передбачає установку двох сім-карт одночасно. Для таких абонентів один з найбільших мобільних операторів країни “Київстар” зробив вигідну пропозицію.

Так, “Київстар” пропонує унікальну в рамках України послугу – прив’язку другого номера до однієї сім-карті. Для того, щоб це зробити не обов’язково навіть виходити з дому, а ціна послуги складає якихось тридцять гривень. Про це повідомляє інформаційний портал “Айтіпедія”. Так, представники мобільного оператора розповіли, що ніяких зайвих дій для цього робити не потрібно, прив’язаний номер буде працювати так само, як і основний. Для того, щоб дзвонити з другого номера потрібно буде набратися комбінацію “818”, після чого ввести сам номер.

Щоб підключити послугу достатньо зателефонувати оператору або набрати спеціальну команду. Для цього необхідно набрати * 100 * 33 * 2 # і зателефонувати за цим номером. Після цього на телефон у вигляді СМС-повідомлення прийдуть подальші інструкції. Зокрема, в повідомленні буде повідомлено новий номер, згенерований у спеціальній програмі. Відключити ж послугу можна комбінацією * 100 * 33 * 4 #.

Послуга буде корисна бізнесменам, які хочуть мати робочий і домашній телефон, але не хочуть купувати телефон з двома сім-картами. Крім цього, додатковий телефон можна буде використовувати при реєстрації на різних ресурсах, щоб на основний телефон не слав спам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.