Смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 9 Pro Max нарешті отримують оновлення MIUI 12

Після місяців очікування і декількох фальстартів Xiaomi нарешті почала розгортання MIUI 12 для Redmi Note 8. Першої оновлення отримає китайська версія пристрою. Тим часом, тепер відправляється аналогічне оновлення і для Redmi Note 9 Pro Max, що означає, що MIUI 12 для глобальних версій Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9S вже не за горами.

Xiaomi початку третю фазу розгортання MIUI 12 кілька тижнів тому, і ми назвали претендентами на отримання оновленої оболонки Redmi Note 8, Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9S. Що ж, схоже, що для власників цих пристроїв наступає довгоочікуваний момент, оскільки оновлення MIUI 12 вже почало надходити на Redmi Note 8 і Redmi Note 9 Pro Max в певних регіонах.

Після декількох місяців очікування на Redmi Note 8 почало надходити оновлення MIUI 12. Однак це не оновлення для глобальної моделі пристрою; воно якраз вирушає на китайську модель. OTA має номер збірки «MIUI 12.0.2.0 QCOCNXM», важить цілих 2,3 ГБ і підтримує як MIUI 12, так і Android 10.

Як завжди, тепер, коли оновлення розгортається в Китаї, ми очікуємо, що найближчим часом з’являться стабільні бета-версії оновлень для інших моделей пристрою, а повне розгортання, ймовірно, піде відразу після цього.

MIUI 12 також поширюється на Redmi Note 9 Pro Max. Redmi Note 9 Pro Max продавався тільки в Індії і по суті є тим же пристроєм, що і глобальний Redmi Note 9 Pro. Оновлення носить позначення «MIUI 12.0.1.0 QJXINXM» і важить 723 МБ. З огляду на схожість між Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro, ми очікуємо, що останні два смартфона також отримають оновлення MIUI 12 найближчим часом.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.