Київстар запропонував слідити за близькими і рідними людьми

Найбільші українські мобільні оператори продовжують боротьбу за кожного клієнта, найчастіше – за допомогою пропозиції абонентам нових корисних і вигідних послуг. Так, «Київстар» недавно ввів послугу «Маячок», за допомогою якої абоненти можуть відстежити місце розташування рідних людей. Подробиці про послугу повідомляє портал itpedia.com.ua. За допомогою даної послуги можна швидко дізнатися місце розташування, наприклад, свою дитину. Послуга відстеження за номером підключається за допомогою комбінації * 147 * 1 * 4 * 38номер абонента #. Після відправки даного запиту, абонент отримає запит, в якому дасть згоду на отримання вами даних про його місцезнаходження.

Після отримання дозволу, ви зможете в будь-який момент отримати інформацію про місцезнаходження абонента, * 147 * 1 * 1 * 38номер абонента #. Інформацію також можна отримати за допомогою комп’ютера. Дані про місцезнаходження прийдуть у вигляді SMS або MMS-повідомлення. Вартість одного запиту – 2 грн., Хоча можна підключити пакет, в який входить 4 запити, за 53 коп. – для цього потрібно зателефонувати за номером 477 * 78.

Список абонентів, інформація про місцезнаходження яких вам доступна, ви можете дізнатися за запитом * 147 * 1 * 3 #. Видалити абонента зі списку можна за допомогою комбінації * 147 * 1 * 5 * номер #. До речі, з 5 жовтня «Київстар» вводить обмеження на користування мобільним інтернетом – «безлімітні тарифи», які раніше були обмежені 90 Гб в місяць, з вказаного дня будуть обмежені 40 Гб в місяць – після їх використання, швидкість завантаження знизиться до 0,8 Мбіт / с.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.