Xiaomi випустила прошивку MIUI 13 на Android 11

У нинішньому році, влітку, компанія Xiaomi зробила доступною для завантаження і установки на свої фірмові моделі мобільних пристроїв операційну систему MIUI 12, побудована яка може бути на базі Android 9 Pie або Android 10, в залежності від конкретної моделі телефону. У всьому цьому навіть і близько немає нічого дивного, адже використовуючи старі застарілі версії ОС в якості основи для прошивок, досягається значна економія не тільки грошових коштів, але ще і людських ресурсів. Проте, вже незабаром ця прошивка, доступна зараз, перестане бути новітньої, так як їй на зміну виявиться випущена абсолютно нова, і виявиться такою прошивка MIUI 13, побудована на базі Android 11.

З моменту релізу фінальної стабільної збірки Android 11 пройшло всього кілька днів, тобто вкрай мало часу, проте на її базі вже щосили створюють різні прошивки, а роблять це самі різні виробники мобільних пристроїв, в тому числі і компанія Xiaomi. Сьогодні, 27 вересня 2020 року, вдалося з’ясувати, що нова прошивка під назвою MIUI 13 вже почала тестуватися в версії для мобільних пристроїв від таких брендів, як Mi, Redmi і Poco. Поки що взяти участь в тестуванні нової ОС можуть тільки співробітники китайської корпорації, проте вже в недалекому майбутньому, як запевняють інсайдери, може початися публічне бета-тестування нової прошивки, взяти участь в якому зможуть легко і просто жителі як Укрїни, так і інших країн світу .

Основою нової прошивки є Android 11, а не яка-небудь більш стара операційна система, тому, найімовірніше, всі мобільні пристрої компаній Xiaomi, Redmi і Poco, які отримають прошивку MIUI 13, гарантовано так чи інакше залишаться їй більш ніж задоволений, тому що ніяк інакше бути просто навіть і не може. Що стосується нововведень, то користувачів чекають настроюються «Суперобоі», розширені настройки кастомізації зовнішнього вигляду, ряд нових функцій, черговий редизайн інтерфейсу, підвищення швидкості роботи, спрощена ієрархія меню, поліпшені повідомлення, перероблений в якійсь мірі екран блокування, а також ряд інших особливостей, пов’язаних з розширення функціональних можливостей і з безпекою.

Прошивка MIUI 13 зараз активно створюється, а її реліз, як очікується, відбудеться в кінці 2020 року. Швидше за все, компанія Xiaomi публічно анонсує цю прошивку в другій половині жовтня, а вже починаючи з листопада почнеться процес її випуску для фірмових мобільних пристроїв бренду. Спочатку встановлено останню версію випустять для найновіших і найбільш дорогих моделей телефонів, тоді як потім, після цього, його зроблять доступним для більш старих. Апдейт, звичайно, буде поширюватися «по повітрю», тому для його установки не буде потрібно абсолютно точно використовувати комп’ютер або якесь ще аналогічне електронне пристрій. Само собою, що нова ОС для мобільних пристроїв відомого китайського бренду буде поширюватися безкоштовно, а отримають її як регіональні версії телефонів, створені для Китаю, так і міжнародні, що продаються в тому числі в України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.