“Київстар” випустив безліміт всього за 100 гривень

Один з найпопулярніших мобільних операторів України Київстар приготував для абонентів приємний сюрприз. Для залучення нових клієнтів компанія вирішила порадувати українців новим привабливою пропозицією. Йдеться про новий тариф, який порівняно не дорого обійдеться охочому його купити. Зазвичай бюджетні тарифні плани відрізняються обмеженим набором послуг. Однак новий пакет багатий широким спектром пропозицій. Відзначається, що абонплата в день нового тарифу складе всього трохи більше трьох гривень в день. Новинка від «Київстар» поєднала в собі зручний пакет послуг і приємну вартість, яка точно підійде українським користувачам.

Новий тарифний план називається “Смачний”, його клієнти отримають як повний безліміт всередині мережі «Київстар», так і двадцять гігабайт для доступу до мобільного інтернету, і триста хвилин на дзвінки по Україні з урахуванням всіх стаціонарних номерів і номерів інших операторів мобільного зв’язку. Всього за 100 гривень за чотири тижні клієнти оператора мобільного зв’язку отримають достатню кількість інтернет і зв’язок з будь-якими абонентами в нашій країні.

Щоб підключитися до тарифу “Смачний”, потрібно купити сім-карту “Київстар” з відповідним тарифом або зайти в систему «Мій Київстар», там в меню вибрати зручний і недорогий пакет послуг, якщо клієнт вже є абонентом компанії мобільного зв’язку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.