Monobank отримав функціональне оновлення – штрафи, перекази по номеру і заборона відновлення PIN-коду

Розробники популярного платіжного додатка monobank днями випустили чергове велике оновлення для Android і iOS – ніяких нових карт або послуг воно не додає, але приносить кілька видних функціональних поліпшень.

Всього в свіжому апдейте можна виділити три великих нововведення. Перше стосується штрафів ПДР – розробники переробили меню відповідного розділу Інші платежі. Тепер користувачі можуть додавати авто за номером і отримувати повідомлення про штрафи, як з камер фотофіксації, так і в разі, якщо постанову виписав патруль.

Друге нововведення – пошук контакту за номером телефону для здійснення переказу. Функція дозволяє зробити грошовий переказ на карту monobank за номером телефону, навіть якщо клієнта немає в списку контакту користувача. Номер картки одержувача знати необов’язково.

Ще одна нова функція – можливість повністю відключити відновлення захисного коду PIN. При спробі змінити PIN з відключеним механізмом відновлення запит буде перенаправлений на відеодзвінок в службу підтримки. Відповідна опція знаходиться в розділі «Ще» -> «Налаштування ⚙️» -> «Заборонити відновлення ПІН». Поки це можливість доступна тільки на Android. Якщо настройка виявиться популярною, то розробники обіцяють додати її і на iOS.

 

Також розробники додали можливість переслати нові документи для актуалізації даних в разі, якщо клієнт вклеїв нову фотографію або поміняли паспорт, і можливість отримання довідки для посольств та інших відомств в меню «Ще».

Оновлена ​​версія програми monobank вже почала поширюватися через магазини Google Play Store для Android і Apple App Store для iOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.