Київстар роздає гроші, популярна послуга стане доступнішою

Одна з найбільших компаній мобільного зв’язку в Україні “Київстар” постійно прагне максимально спростити доступ до послуг і зробити їх якомога доступнішими і швидкими.

В “Київстар” з 29 вересня можна буде скористатися спрощеною системою поповнення рахунку. Послуга “Екстра гроші” тепер буде надаватися за спрощеною процедурою. Крім того, в компанії відзначають, що більше не потрібно обов’язково поповнювати рахунок на протязі трьох останніх місяців.

Для того, щоб скористатися новими можливостями абоненти, які знаходяться в країні, зможуть поповнити рахунок на 20, 75, 125, 175, 225 або 300 гривень. Поповнити рахунок тим, хто знаходиться за кордоном можна на 125, 175, 225 або 300 гривень. Для того, щоб поповнити рахунок на двадцять гривень потрібно ввести комбінацію * 117 * 20 #. Замість 20 гривень можна ввести будь-яку доступну суму зі списку вище. Крім того, замовити послугу «Екстра гроші” можна за допомогою програми “Мій Київстар”.

Підкреслюється, що принцип, за яким розраховується максимальна сума для нарахування грошей, зміниться. Розрахунок буде виходити від суми витрат на зв’язок за три останніх місяці. Це також стосується і роумінгу. Наприклад, для поповнення рахунку на 20 гривень необхідно бути абонентом понад шістдесят днів і поповнити рахунок на суму від десяти гривень. Відзначається, що плата за користування послугою буде стягуватися з рахунку при першому поповненні в повній мірі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.