Vodafone запустив новий безліміт всього за 15 гривень

У наш час багато хто користується мобільним інтернетом не тільки в мобільних телефонах, але і роздаючи його собі на комп’ютер. В такому випадку то ви можете витрачати на місяць тридцять, і п’ятдесят гігабайтів. Тому безлімітний інтернет багатьом необхідний. Безлімітний тариф від одного з мастодонтів мобільних операторів в країні компанії Vodafone, який дешевше чашки кави в день.

Vodafone запропонував безлімітний тариф, що включає в себе повний безліміт 4G \ 3G-інтернету і повністю безлімітні розмови всередині мережі Vodafone. Про це інформує портал  “itpedia.com.ua”.

На номери інших операторів по Україні надається двісті хвилин, а для дзвінків за кордон – тридцять.

Назва такого тарифу – Vodafone SuperNet Unlim. В місяць буде виходити приблизно 230 гривень. Крім того на тариф перейти можна лише натиснувши кнопку «Перейти на тариф SuperNet Unlim», або просто придбати нову сім-карту з таким тарифом. У разі, якщо хвилини на дзвінки за кордон вам не потрібні, їх можна обміняти на 100 хвилин на дзвінки іншим операторам. Крім того, абоненти отримують 50 СМС-повідомлення на номери всіх українських операторів.

Назва нового «смачного» тарифу – Vodafone SuperNet Unlim, вартість місячного пакета – 230 гривень. Нагадаємо, на відміну від багатьох інших операторів, Vodafone вважає місяцем 30 днів, а не 28 – а значить, в добу даний тариф варто 7,60 копійок. Не так давно компанія також презентувала послугу Video Pass, якою можна користуватися не замислюючись про гигабайтах. Підключити її можна за допомогою комбінації кнопок на смартфоні * 313 * 1 # і клавіша “подзвонити”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.