Починається розгортання пакета оновлень Xiaomi MIUI 12.3

MIUI 12 – це найбільше оновлення для фірмової оболонки Xiaomi, і багато пристроїв вже отримали його у відповідності з графіком випуску оновлень. Перша етап розгортання оновленого скіна завершився до кінця липня, за ним послідував другий тур, який розпочався на початку серпня і завершився до вересня.

Xiaomi Mi Note 3, Mi Max 3, Xiaomi 8 SE, Mi CC9e, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi Note 5, Redmi S2 і деякі інші моделі отримують оновлення в складі третьої хвилі . І тепер, схоже, OEM-виробник перейшов до третього етапу свого графіка розгортання оновлень MIUI 12, оскільки деякі з перерахованих вище пристроїв зовсім недавно отримали останню версію користувальницької оболонки.

Ще в серпні повідомлялося, що Mi Max 3 отримав в Китаї стабільне оновлення MIUI 12 у вигляді версії з індексом 12.0.1.0.QEDCNXM, після чого на початку вересня було оголошено про останньому бета-оновленні.

Крім того, китайський варіант Mi Note 3 отримав в серпні версію поновлення MIUI 12 V12.0.1.0.PCHCNXM, за якою послідував глобальний варіант оновленої прошивки у вигляді збірки з індексом V12.0.1.0.PCHMIXM. Mi MIX 2 також був помічений з бета-оновленням MIUI 12 ще в травні, в той час як стабільний оновлення для глобальної версії отримав в серпні, а для китайських смартфонів – на початку вересня. Xiaomi Redmi S2 також входить в число пристроїв третьої хвилі, але його китайський варіант отримав оновлення MIUI 12 на початку серпня, в той час як пристрої за межами Піднебесної свою глобальну версію все ще очікують.

Більш того, ми повідомляли, що такі пристрої, як Xiaomi Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 8 і Redmi 8A, повинні отримати оновлення MIUI 12 в серпні. Проте, схоже, що вони тепер отримають останню версію користувальницького скіна на третьому етапі графіка розгортання разом з Redmi Note 8 і Redmi Note 8T. Користувачі Redmi Note 8 і Redmi Note 8T давно чекали поновлення MIUI 12, обидва пристрої навіть повинні вже отримати оновлення Android 10, але на жаль … Слід зазначити, що тестування стабільного поновлення Redmi Note 8 MIUI 12 почалося на початку липня, і Xiaomi з тих пір невловима для всіх, хто цікавиться цим питанням.

Хоча офіційного оголошення від OEM-виробника про графік розгортання третьої партії оновлень не надходило, ми вважаємо, що етап вже почався. Це твердження ґрунтується на тому факті, що кілька пристроїв, перерахованих в третьому потоці, вже отримали стабільне оновлення після завершення розсилання оновлень для другого потоку. Крім того, Xiaomi працює над оновленням Android 11, а серії Mi 10 і Redmi K30 Pro в Китаї вже отримали стабільне оновлення ОС. У будь-якому випадку ми будемо відстежувати розвиток ситуації і публікувати новини міру появи свіжої інформації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.