В Київстар абоненти мають можливість відстежувати місцезнаходження необхідних людей

Великий мобільний оператор «Київстар» запустив послугу про яку вже давно просили українці. Такою інформацією ділиться  “itpedia.com.ua”. Кожен мобільний оператор всілякими силами намагається залучити якомога більше абонентів в свої «мережі». Вони надають всілякі вигідні послуги і тарифи. Як стало відомо, «Київстар» запустив нову послугу про яку так мріяли клієнти. Тепер абоненти мають можливість відстежувати місцезнаходження певних абонентів скориставшись номером телефону. Таку послугу оцінять батьки які завжди хочуть знати де знаходяться їхні чада.

Щоб підключити довгоочікувану послугу «Маячок» потрібно ввести запит з номером телефону. Наприклад, * 147 * 1 * 4 * 3801234567 #, замість 1234567 – цифри номера абонент, якого ви бажаєте додати до списку друзів, чиє місцезнаходження ви бажаєте відстежити. У цей момент абонент отримає СМС-повідомлення з проханням підтвердити запит на відстеження його номера.

Для визначення місцезнаходження цікавить вас абонента можна декількома способами. Перший з них – це коли ви вводите пряму команду * 147 * 1 * 1 * 3801234567 #. Другий спосіб, коли ви скориставшись комп’ютером переходите на веб-інтерфейс. Отримати відповідь на телефон можна в вигляді СМС або ММС-повідомлень. Дана послуга буде не безкоштовною, і, щоб відстежити місцезнаходження, доведеться заплатити дві гривні. Разом з тим існує ще одна прекрасна і вигідна послуга. Ви можете зателефонувати за номером 477 * 78 та підключити чотири безкоштовних запиту всього лише за 53 копійки за день.

Відключити послугу можна завдяки комбінації * 147 * 1 * 5 * номер #. Список учасників, місцезнаходження яких ви можете відстежувати, можна побачити завдяки комбінації * 147 * 1 * 3 #. Можуть бути похибки, що становлять п’ятсот метрів, в залежності від доступності вишок і забудов вона може збільшуватися від двохсот метрів до півтора кілометрів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.