Нові і незвичайні функції MIUI 12, які сильно спростять життя

Компанія Xiaomi сама називає поточну версію MIUI 12 краще і найвдалішою в історії компанії. Фанати теж тепло зустріли даний апдейт, однак поширення прошивки на смартфони до сих триває. Через труднощі в локалізації та знайдених помилок, апдейт для деяких апаратів довелося відкласти.

Таким чином, користувачі отримали цілих п’ять етапів оновлення, замість трьох. Перехід на MIUI 12 може затягнутися до наступного року. Також цікаво, що функціонал MIUI 12 на різних смартфонах відрізняється. Сучасні потужні флагмани отримують всі фішки, а ось більш доступним апаратів і “стареньким” доводиться забути про деякі функції. Ми вирішили зібрати найбільш круті функції MIUI 12, які вже введені або з’являться на смартфонах найближчим часом.


Головні зміни торкнуться програми камери. У MIUI 12 з’явиться новий режим, який дозволить створити серію знімків з різним інтервалом. Подібний режим зйомки може бути актуальним, якщо у вас є штатив. Також в прошивці можна буде склеїти всі фотографії в один відеоролик. У новій версії MIUI з’явився простий і зручний відеоредактор, в якому можна створювати колажі з відео.

Окрему увагу приділено поліпшеному жестовій управління. Завдяки новим жестам, користувач зможе робити скріншоти, запускати певні програми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.