Налаштування MIUI 12, які стануть в нагоді будь-якому власникові Xiaomi

Мобільні операційні системи, як і операційні системи настільних комп’ютерів, стає все більш функціональними. Це велика кількість налаштувань і можливостей призводить до того, що пересічному користувачеві все важче розібратися у всіх тонкощах. У даній статті ми розповімо про пару ключових налаштувань, які будуть актуальні для кожного користувача.

Виробникові трудяться над поліпшенням автономності смартфонів, ємність акумуляторів поступово зростає. Ми отримуємо акумулятори з більш сучасних матеріалів. Зі зменшенням техпроцесу виготовлення процесорів, зменшується енергоспоживання. Однак кожен користувач може самостійно збільшити час роботи смартфона. Вам потрібно зайти в «Налаштування» – «Паролі та безпека» – «Конфіденційність» – «Спеціальний доступ» – «Економія заряду батареї». Тут ми можемо налаштувати, які програми і служби отримуватимуть доступ до різних параметрів. Можна включити режим економії для «Пошук пристрою» і «Дані для екстрених випадків».

Якщо ж ви часто граєте в онлайн ігри на телефоні або використовуєте якісь інтернет-сервіси, то їх роботи можна прискорити. Для цього потрібно зайти в розділ «Налаштування» – «Паролі та безпека» – «Конфіденційність» – «Спеціальний доступ» – «Необмежений мобільний інтернет». Зайшовши в додаткові настройки, відкрийте «Системні процеси» і виберіть потрібні програми, з яких потрібно зняти обмеження.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.