Sony PlayStation 5 подорожчала в чотири рази після початку продажів

Буквально на днях по всьому світу на ігрову приставку Sony PlayStation 5 почали збирати попередні замовлення, причому не якісь сторонні люди або компанії, а сама японська корпорація, яка відповідає за виробництво даної консолі. Жителі США, Європи, України, Казахстану та багатьох інших держав вже можуть без будь-яких складнощів і труднощів оформити на неї передзамовлення, заплативши певну суму грошей. Якщо не брати до уваги того, що в момент початку збору замовлень сайт Sony просто «ліг», тобто перестав працювати через дуже високого навантаження, в даний час оформляти передзамовлення вже не дуже раціонально, тому що примірників PS5 всім гарантовано не вистачить.

Перші покупці з ряду держав отримають новинку в свої руки 12 листопада 2020 року, а вже 19 листопада, тобто через тиждень, вони стане доступна в Україні і в багатьох інших країнах, які не були в «першу хвилю». Проте, кількість попередніх замовлень вже настільки велике, що якщо оформити такий зараз, є вірогідність не отримати консоль в свої руки навіть в січні 2021 року. Виною всьому є обмежені виробничі потужності Sony, а разом з тим, крім цього, неймовірно високий попит, адже кожну хвилину жителі різних держав оформляють тисячі замовлень на новинку, прагнучи отримати її в числі перших, хоча майже напевно тепер зробити цього їм уже не вдасться.

Деякі магазини тепер навіть не дозволяють оформляти попередні замовлення, так як всі доступні для покупки екземпляри приставки просто розкупили, а коли з’явиться нова партія – невідомо. На тлі такого стану справ сталося те, чого цілком варто очікувати. Покупці почали перепродувати свої місця в черзі за попереднім замовленням на Sony PlayStation 5 з дуже великою націнкою. Так, на майданчику eBay всім бажаючим пропонують оформити попереднє замовлення на нову ігрову приставку за приблизно $ 2000.. У таку суму грошей оцінюється не просто сама ігрова приставка, обходиться яка в $ 500 за повноцінну модель з приводом, а саме передзамовлення, тобто тим, хто заплатить так багато, в кінцевому підсумку доведеться доплатити ще й за саму нову консоль.

З кожним днем ​​вартість попереднього замовлення, що дозволяє отримати PS5 в перший тиждень з моменту початку продажів, збільшується, стаючи все більше і більше. Оскільки попередні замовлення на приставку за таку велику грошову суму насправді хтось купує, є всі підстави вважати, що кількість пропозицій про продаж замовлення на Sony PlayStation 5 буде збільшуватися і далі, стаючи все більше і більше з кожним днем, адже навряд чи хтось -то не хоче заробити велику суму грошей на те, на чому це можна зробити без особливих складнощів, адже перепродати передзамовлення простіше простого. Сама японська корпорація Sony ніяк не реагує на цю ситуацію, ймовірно, радіючи з того, що її нова консоль виявилася настільки успішною і затребуваною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.