Чим Redmi K40 Pro буде краще Redmi K30 Pro

Redmi K30 Pro був представлений на початку 2020 року, і судячи з усього, Xiaomi вже готує продовження флагманської лінійки бренда Redmi. З’явилася нова інформація про Redmi K40 Pro, яка показує, що новинка буде краще попередника в усіх напрямках. Подробиці читайте в нашій статті. Почнемо з того, що Redmi K40 Pro буде побудований на базі нового процесора Qualcomm Snapdragon 875, виконаному по 5 нм техпроцесу Samsung. Як наслідок ми отримаємо набагато більш потужний і при цьому енергоефективний мобільний процесор в порівнянні з Snapdragon 865.

Інша важливе поліпшення поки неанонсованої новинки над Redmi K30 Pro – це камера. Повідомляється, що Redmi K40 Pro отримає новий 108 Мп датчик ISOCELL HM2 вироблений Samsung. Буквально це означає те, що новий флагман від Redmi отримає той же головний модуль камери, що і Xiaomi Mi 10T Pro. ISOCELL HM2 перевершує 64 Мп Sony IMX686 за всіма параметрами – більший динамічний діапазон, вище світлочутливість, за рахунок дозволу більше деталізації, а при використанні функції QuadPixel користувачі зможуть робити відмінні знімки з роздільною здатністю 27 Мп.

Ну і нарешті інсайдери повідомляють про збільшилася ємності акумулятора Redmi K40 Pro і підтримки більш швидкої зарядки. Презентація новинки очікується до кінця поточного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.