Vodafone порадував новим тарифом, доступний по всій країні

Українські мобільні оператори продовжують запеклу боротьбу за кожного клієнта, пропонуючи все більш вигідні тарифи або набори послуг своїм абонентам. Так, незважаючи на пандемію коронавируса і криза, мобільні оператори продовжують пропонувати своїм абонентам нові недорогі тарифи. Портал itpedia.com.ua повідомляє про новий тариф від Vodafone.

Українці не могли не помітити, що останнім часом, у зв’язку з втратами операторів через кризу, спровокованого пандемією коронавируса, і необхідністю покривати територію країни 4G, послуги мобільного зв’язку лише дорожчають. Проте, Vodafone продовжує пропонувати абонентам альтернативу у вигляді недорогих тарифів.

Новий тарифний план від компанії Vodafone не можна віднести до «соціальним» тарифами, абонентська плата в яких, найчастіше, не перевищує 100 гривень. У той же час, користувачам тарифу Vodafone SuperNet Start доведеться платити в місяць трохи більше – всього 110 гривень. Однак тариф пропонує і куди більшу кількість послуг.

Так, в рамках Vodafone SuperNet Start абоненти отримають безліміт на дзвінки всередині мережі Vodafone, 110 хвилин на дзвінки по Україні на номери інших операторів, а також на номери польського оператора T-Mobile.

Крім того, абоненти отримають 50 хвилин дзвінків за кордон, які можна обміняти на 150 хвилин на дзвінки іншим українським операторам. У пакет входять також 5 ГБ мобільного інтернету, можливість отримати безлімітний доступ до YouTube і YouTube Premium.

Вартість пакета на місяць – 110 гривень. При цьому, варто зазначити, що Vodafone вважає «місяцем» 30 днів, в той час як більшість операторів – 4 тижні, або 28 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.