“ПриватБанк” звернувся до українців з важливою заявою

Банк відзвітував про фінансові операції. Один з найбільших фінансових установ України ПриватБанк є банком, в який найчастіше звертаються українці, здійснюючи операції з грошима. Крім цього банк може похвалитися величезною кількістю банківських переказів, які здійснюють громадяни з-за кордону. Про це повідомляє прес-служба банку своєму офіційному сайті.

Згідно зі звітом ПриватБанку, починаючи з січня, міжнародні грошові перекази отримали 1,3 мільйона жителів України, що набагато перевищує показники за той же період в 2019 році. Сервісами фінансової установи скористалося на 14% більше людей, ніж в минулому році.

У прес-службі фінансової установи також опублікували рейтинг країн, з яких найчастіше були здійснені переклади в Україні. За даними банку, найоб’ємніші переклади були здійснені зі Сполучених Штатів Америки – понад 17% від загального обсягу всіх переказів, здійснених в нашу країну.

На другому місці опинився Ізраїль, з якого українцям переслали 13,3% від усіх міжнародних фінансових операцій. Третє місце в рейтингу зайняла Італія, звідки українці отримали 13% від усіх переказів. Варто відзначити, що саме в цьому році в цій країні зросла кількість проведених грошових переказів в Україну.

Четверте і п’яте місце в списку країн-донорів перекладів в нашу країну зайняли Росія і Німеччина, звідки українські громадяни отримали 7,5% і 5,6% переказів відповідно. Останнє місце в списку зайняла Польща – 5,1% від всіх скоєних міжнародних фінансових операцій.

Згідно з повідомленням ПриватБанку фінансова установа пропонує своїм клієнтам скористатися всіма видами міжнародних переказів. Крім того, банк постійно вдосконалює свою роботу і запускає нові сервіси, акції та розіграші.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.