LG випустила 8K-телевізори з підтримкою нових відеокарт Nvidia

Мова про процесорах Nvidia GeForce RTX 30 серії. Нагадаємо, що саме LG стала першою компанією, яка запустила виробництво 8К OLED-телевізорів. А зараз найбільших південнокорейський виробник став першим у випуску 8K-телевізорів з підтримкою нових відеокарт Nvidia. Мова про процесорах Nvidia GeForce RTX 30 серії.

Відомо, що працює новинка на базі процесора α (Alpha) 9 Gen 3, завдяки чому і забезпечується підтримка дозволу 8К з елементами штучного інтелекту. “Геймери будуть в захваті від можливостей цих телевізорів, граючи в новітні комп’ютерні ігри в дозволі 8K. Вони зможуть по достоїнству оцінити приголомшливий реалізм, створений на базі трасування променів, і передові можливості штучного інтелекту, завдяки графічним процесорам GeForce RTX 3090 “, – поділився віце-президент по глобальному маркетингу GeForce в Nvidia Метт Уебблінг.

Нові телевізори оснащені опцією акустичної настройки із застосуванням штучного інтелекту, забезпечуючи аналізування акустичної обстановки, що в кінцевому підсумку позитивно позначається на точності передачі звуку. Також відзначимо наявність функції LG ThinQ, що дозволяє управляти телевізором за допомогою голосу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.