У Viber з’явилася нова функція

Розробники месенджера Viber в останні дні активізувалися в частині впровадження в інтерфейс новітніх можливостей. Крайнє оновлення доповнило додаток опцією «Відреагувати». Разом з ним у користувачів з’являється можливість по-новому «лайкать» присланий контент і відзначати публікації новітніми стікерами емоцій.

Поруч з надісланим особистим повідомленням або публікації в групі, тепер візуалізується додаткова іконка – сердечко. Перед тим як залишити свою емоцію, сердечко слід утримувати деякий час. Після чого користувачеві постане вибір з наступних варіантів: «ха-ха», «подобається», «шок», «гнів» або «смуток». При цьому, що відправив повідомлення може в реальному часі спостерігати за реакцією друзів. Відкрити дані відомості можна натисканням на повідомлення і подальшим кліком в рядку «Інформація». Якщо ви до цих пір не зрозуміли про що мова, ось вам промо-ролик:

Директор з розвитку бізнесу Racuten Viber Анна Мигаль поділилася думкою щодо нововведення з журналістами. Ми не будемо повністю дублювати текст, а постараємося висловити загальний зміст сказаного коротко. Мигаль нагадала, що сучасні компанії в будь-якому випадку повинні орієнтуватися на вимоги клієнтів. Саме цим курсом і рухаються творці Viber. Так як спектра для вираження емоцій у деяких випадках недостатньо, було прийнято рішення про розширення емоційних стікерів. У новій версії Viber тепер можна буде передати справжні почуття від побаченого або прочитаного, що за фактом розширить зону вільного самовираження. Констатувала Ганна свою відповідь тим, що в месенджері з цього часу спілкуватися стане не тільки яскравіше, але і простіше.

Ну і наостанок, скористатися функцією «Відреагувати» можуть власники не тільки iOS і Android-систем, а й користуються месенджером на ПК.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.