Київстар надав вхід до 50 додатків безкоштовно

Абонентів обрадували новою акцією. Останнім часом українські мобільні оператори активно радують абонентів новими пропозиціями. Цього разу компанія «Київстар» запустила лінійку тарифів «Без кордонів». У план входить безкоштовне користування 54 мобільними додатками.

Як передає новинний портал Айтіпедія, відразу 54 додатка в новому тарифі будуть працювати без списування мегабайтів мобільного інтернету. Залежно від обраного тарифу набір додатків буде різним. Безкоштовним, наприклад, стала низка популярних соціальних мереж: Tik Tok, Instagram, Telegram, Facebook і інші додатки, якими користуються мільйони людей.

До слова, любителі переглядати відео, фільми або серіали на телефоні теж не залишилися без приємного сюрпризу: знімати мегабайти «Київстар» не буде з YouTube, Apple TV та інших стрімінгових сервісів. Подібна пропозиція є і для геймерів. Так, ряд мобільних ігор теж стануть безкоштовними (в плані мобільного інтернету), серед них – UBG, Fortnite, Clash of Clans, а також FIFA 2020.

Мобільний оператор «Київстар» приділив увагу не тільки розваг користувачів, але і їх розвитку. Наприклад, знімати мегабайти НЕ будуть також за використання освітніх програм Coursera, Duolingo, TED і так далі. Всього таких тарифних планів три.

Тариф «Спілкування без кордонів» включає:

6 гігабайт мобільного інтернету;
Безлімітні дзвінки в мережі «Київстар»;
60 хвилин для дзвінків на інші оператори.

Тариф «Розваги без кордонів» включає:

12 гігабайтів мобільного інтернету;
Безлімітні дзвінки в мережі «Київстар»;
120 хвилин для дзвінків на інші оператори.

Тариф «Відео без кордонів» включає:

18 гігабайтів мобільного інтернету;Безлімітні дзвінки в мережі «Київстар»;
180 для дзвінків на інші оператори;
180 СМС по Україні.

Ціна залежить від розміру тарифного пакета. Тобто, найменший «Спілкування без кордонів» обійдеться клієнтові в розмірі 125 гривень на місяць. Найбільший тариф «Відео без кордонів» обійдеться за 225 гривень в день. Набір безкоштовних додатків залежить від обраного плану.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.