Оновлення прошивок сильно уповільнюють зарядку смартфонів Realme

Однією з ключових фішок більшості смартфонів компанії Realme є технології швидких зарядок. Останнім досягненням на цьому поприщі є липневий реліз технології Realme UltraDART, здатної видати до 125 Вт потужності. Однак є і зворотна сторона медалі – сильне нагрівання пристроїв, який може стати причиною пошкодження пристрою при використанні неякісних матеріалів.


Несподіваною знахідкою поділилося видання itpedia – з’ясувалося, що среднебюджетние смартфони Realme (вартістю до 20 тис. Індійських рупій) заряджаються швидше на базовій «коробкової» версії прошивок, в той час як після завантаження на них актуальних оновлень ПО відбувається значне зниження швидкості зарядки. Згідно таблиці, сильніше за всіх дісталося моделі Realme XT, уповільнення швидкості зарядки якої склало цілих 34%.


Примітно, що за останні три місяці сталися мінімум два випадки вибуху , смартфонів компанії, одним з яких виявився сьогоднішній головний «потерпілий» Realme XT. Жертва другого вибуху Realme 6 також потрапив до списку пристроїв, які отримали дивне оновлення ПЗ, сповільнившись при цьому на 23%. І навряд чи подібні зміни пов’язані з бажанням виробника продовжити термін служби акумуляторів, адже як ми недавно дізналися, швидка зарядка не впливає на термін служби батарей і не прискорює їх деградацію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.