«Київстар» робить безлімітним трафік для TikTok, Apple TV, Coursera і ряду популярних ігор

Оператор стільникового зв’язку «Київстар» оновив лінійку тарифів передплаченої форми зв’язку «Без кордонів» і збільшив кількість додатків, для яких діє безлімітний мобільний інтернет. Тепер мегабайти не будуть списуватися при використанні 54 різних сервісів.

Відзначається, що після цих змін абоненти «Київстар» зможуть безлімітно дивитися відео в соціальній мережі TikTok. Згідно з даними оператора, кожен день цим додатком користується приблизно 1,5 млн абонентів. Крім того, тепер «Київстар» робить безлімітним доступ ще й до сервісу Apple TV. Також заощадити мегабайти трафіку зможуть і любителі ігор на мобільних пристроях. В подальшому не будуть списуватися мегабайти при використанні трафіку іграми PUBG, Fortnite, Clash of Clans і Fifa 2020.

Також для всіх абонентів, які виберуть оновлені тарифи «Без кордонів», оператор «Київстар» збільшив кількість освітніх програм, якими можна користуватися безлімітно. Серед них, зокрема, курси від Coursera, додаток для вивчення іноземних мов Duolingo, відеобібліотекі TED і ін.

З докладним переліком всіх додатків, за які не списуються мегабайта мобільного інтернету, можна ознайомитися в описі кожного тарифу на сайті оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.