Сьогодні Київстар ввів новий тариф без кордонів

Один з найбільших компаній мобільного зв’язку в Україні “Київстар” представив своїм абонентам нові вигідні послуги. На офіційному сайті компанії “Київстар” представив абонентам тарифи “Без кордонів”, які порадують абонентів вигідним пакетом пропозицій за прийнятну ціну. Так, в тарифний план “Спілкування без кордонів” включено 6 тисяч Мб мобільного інтернету, безлімітна зв’язок з абонентами “Київстар”, а також 60 хвилин дзвінків на інші оператори і за кордон. Вартість такого пакета послуг становить 125 гривень / 4 тижні, що приблизно 4,46 гривень в день.

У тарифі “Розваги без кордонів” надається 12 тисяч Мб мобільного інтернету, безлим в мережі “Київстар”, а також 120 хвилин дзвінків на інші оператори і за кордон. Вартість пакета 175 гривень / 4 тижні, що становить 6,25 гривень в день.

У тарифі “Відео без кордонів” передбачено 18 тисяч Мб мобільного інтернету, безліміт по мережі “Київстар”, 180 хвилин дзвінків на інші оператори і за кордон, а також 180 смс на інші мережі. Вартість такого пакета послуг 225 гривень за чотири тижні, що в середньому становить 8,04 гривні в день. Крім того, для всіх тарифів діє необмежений доступ в соцмережі і месенджери, а також не знімаються мегабайти за користування деякими освітніми сервісами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.