Подробиці про Amazfit Band 5 – оновлена ​​версія Xiaomi Mi Band 5

Раніше ми вже писали про те, що якийсь фітнес-браслет під назвою Amazfit Band 5 був помічений в базі даних FCC. Тепер стало відомо, що новинка буде свого роду оновленою версією Xiaomi Mi Band 5 і отримає кілька ключових функцій. Подробиці читайте в нашому матеріалі. Насамперед варто відзначити, що Amazfit Band 5 буде представлений в кінці вересня, а його вартість орієнтовно складе 50 доларів (трохи менше 1350 гривень).

Браслет отримає підтримку голосового помічника Amazon Alexa, вимір кисню в крові або SpO2, а також моніторинг жіночого здоров’я. До слова, ні голосового помічника Alexa, ні можливості моніторингу рівня кисню в крові в Mi Band 5 немає, навіть в глобальній версії.

Huami Amazfit Band 5 отримає зручну магнітну зарядку, 11 спортивних режимів, моніторинг сну, вологозахист до 5 ATM, можливість управління музикою, чи потрібно отримувати сповіщення і дистанційне керування камерою смартфона. Акумулятора вистачить на два тижні звичайного використання і на місяць в режимі енергозбереження.

Поки відомо про наявність варіантів з помаранчевим і чорним кольорами ремінця, модель для Китаю також може мати на борту NFC для безконтактної оплати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.