“Ощадбанк” зробив важливу заяву для власників карт

Важливі новини для українців. Під час карантину багато установ працювали, згідно з чинними обмеженням. Так, в «Ощадбанку» тепер пояснили, що робити українцям, яких якраз закінчився термін дії їх банківських карт. Представники банку пояснили, що термін дії карт був продовжений. Однак лише для переселенців. Підкреслюється, що термін дії карт був продовжений до 1 жовтня 2020 року. При цьому більше цю дату «відсувати» не стануть.

Коли термін дії картки закінчився, вона перезапускается в автоматичному режимі. Тобто, клієнтові не потрібно писати спеціальних заяв. Після цього клієнт реєструється в електронній черзі, а в подальшому – приходить до відділення «Ощадбанку», де і забирає свою картку.

Слід зазначити, що раніше відстрочка для банківських карт була встановлена ​​до 1 вересня. Однак в результаті дату продовжили на тлі ситуації з пандемією. Варто підкреслити, що багато пенсіонерів отримують свої виплати на банківські карти. Особливо ця можливість виявилася корисною під час пандемії, коли людей закликали не виходити на вулиці без особливої ​​потреби. До слова, інформація про строк дії банківської карти зазвичай вказується прямо на ній. З огляду на ситуацію з відстрочкою дат, клієнти спокійно можуть уточнити інформацію по своїй карті у співробітників їх банку, або ж в електронному кабінеті за допомогою спеціальних мобільних банкінгів.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.