ПриватБанк змінює тарифи в односторонньому порядку

ПриватБанк різко змінив тарифи. В карантинних реаліях дуже багато що змінилося в житті простих українців. Дуже багато речей ми навчилися робити, не виходячи з дому. Це торкнулося не тільки роботи і навчання, але оплати рахунків, покупок і фінансових операцій. В Україні ПриватБанк вирішив змінити тарифи для своїх клієнтів. Зміни торкнутися кожного вже найближчим часом.

ПриватБанк змінює тарифи для підприємців і юридичних осіб. Про це повідомили в прес-службі банку.

Нові тарифи, які, до речі, стали нижче, вступлять в силу вже з 1 жовтня поточного року. Клієнтам банку сподобаються такі зміни. Наприклад, до 5 гривень (замість 7 гривень) тепер зменшиться оплата за внесення виручки на рахунок через термінали самообслуговування, незалежно від суми зарахування. Проведення операцій по закінченні банківського дня, тобто післяопераційне обслуговування тепер обійдеться клієнтам банку в 0 гривень – оплату скасують зовсім.

Проведення платежів корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках тепер буде коштувати всього лише 3 гривні за платіж. За зняття готівки з корпоративних карт і карток “Ключ до рахунку” тепер банк буде знімати тільки 1% від суми. За нецільове поповнення готівковими коштами корпоративних карток і карток “Ключ до рахунку” банк буде знімати 0,5% від суми. Внутрішньобанківські платежі, як і раніше, залишаються безкоштовними для клієнтів ПриватБанку.

У банку пояснюють, що пов’язані з поточною посткарантінной реальністю. Обслуговування клієнтів за дистанційними каналами вирішили зробити більш привабливим, щоб зберегти їхнє здоров’я і здоров’я співробітників банків.

Разом з тим, керівник дирекції МСБ Приватбанку Євген Заиграев зазначив, що за внесення виручки через термінали і готівки в банкомати, оплата за зарахування через касу буде встановлена ​​на рівні 20 грн, незалежно від суми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.