Готуйтеся платити більше: “Київстар” забув про клієнтів і накрутив тарифи

Торкнуться кожного абонента. Найбільша компанія мобільного зв’язку в Україні “Київстар” вводить зміни в свої тарифні плани. Як це відіб’ється на абонплаті?

Як пише сайт Айтіпедіа, зі зміною тарифів абоненти компанії “Київстар” будуть платити більше. Однак позитивним моментом є те, що тарифікація додаткових пакетів СМС-повідомлень і дзвінків за кордон стане однаковою для кожного абонента.

Відзначається, що всі абоненти будуть платити за послуги однаково: і ті хто користуються старими тарифними планами і ті, хто користуються новітніми актуальними пропозиціями. Крім того зміни торкнуться і бізнес-абонентів. Всім, хто вичерпав поточний пакет послуг нададуть додаткові хвилини.

Відзначається, що в пакеті для бізнес-абонентів буде включено три хвилини для дзвінків за кордон вартістю три гривні. У разі, якщо цей пакет буде вичерпано, кожна наступна хвилина розмови обійдеться в півтори гривні. Крім того з першого вересня бізнес-абонентам буде нарахований пакет з десяти СМС-повідомлень вартістю три гривні. У разі, якщо пакет послуг вичерпаний, кожна наступна СМС буде коштувати одну гривню.

У компанії також відзначили, що деякі послуги припиняють свою дію. Серед них:

  • Пакети 50, 100 і 300 SMS.
  • Інтернет-пакет «Нічний».
  • Пакети SMS-50% і SMS-70%.

Відзначається, що деякі індивідуальні пропозиції також змінять, проте абонентів повідомлять про подальші зміни спеціальним СМС-повідомленням. Детальні зміни також будуть описані в описах тарифних планів, вже починаючи з сьогоднішнього дня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.