Redmi Note 10 доступний смартфон з 5G, який здивує ціною

Серія Redmi Note постійно поповнюється новими моделями і саме на Redmi Note 10 покладається багато надій. Зокрема, як і випущений вчора Realme V3 , потенційний хіт від Redmi повинен стати найдоступнішим рішенням з підтримкою мереж 5G . Смартфон з кодовим позначенням M2007J22C пройшов сертифікацію і мабуть скоро ми побачимо його презентацію.

Подробиці

Підтверджується наявність процесора від MediaTek – Dimensity 820, в той час як Note 9 свого часу отримав ігровий процесор Helio G85 від MediaTek.

Раніше Dimensity 820 дебютував на в ексклюзивних для Китаю Redmi 10X 5G і Redmi 10X Pro 5G. Він орієнтований на смартфони середньої цінової ніші і розроблявся спільно компаніями Xiaomi і MediaTek. В основу покладено 7-нм техпроцес і 4 ядра Cortex A76, а також 4 ядра Cortex A55.

Крім цього зазначено наявність 8 Гб оперативної пам’яті (що чимало для смартфона середньої цінової категорії) і працює все під управлінням операційної системи Android 10.

Про Note 10 Pro поки інформації підтвердженої немає, але різні джерела підтверджують наявність дисплея з високою частотою оновлення, підтримку NFC і інших цікавих характеристик.

Але найцікавішим моментом, який цілком можливо зробить даний смартфон популярним є цінник. Очікується, що лінійка Redmi Note 10 буде коштувати в Китаї від 1000 юанів (~ $ 146).

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.