Чому варто дочекатися Sony PlayStation 5, а не купувати PlayStation 4 pro

Щоб мати можливість грати у відеоігри необхідно користуватися якимось електронним пристроєм, який дозволить все це робити. Доступні зараз у продажу ігрові консолі належать до покоління 2013 року, тому вони вже неймовірно сильно застаріли, в повній мірі втративши свою привабливість. Само собою, що абсолютно нічого хорошого в усьому цьому немає і бути не може, так як весь світ хоче нових графічних ефектів і інші переваги, які здатні подарувати сучасні технології та передові інженерні рішення. На радість всіх тих, хто любить грати з максимальним комфортом, вже незабаром в продаж надійдуть ігрові приставки нового покоління, оснащені за останнім словом техніки і технологій, а приписують їм цілу масу особливостей.

Однією з довгоочікуваних новинок є консоль Sony PlayStation 5. Нехай вона поки що ще й не поставила в продаж, але зате вже тут і зараз відомо про все те, чим саме конкретно вона зможе приємно всіх порадувати, тобто всіх тих, хто їй активно користуються . Це електронний пристрій містить в собі цілу масу особливостей, які роблять його максимально привабливим настільки, наскільки це взагалі тільки може бути. Новинка володіє технічним оснащенням із загальною сумарною продуктивністю на рівні 10,28 терафлопс, завдяки чому їй під силу стане можливим запускати відеоігри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду.

 

Само собою, що це гарантовано так чи інакше порадує всіх користувачів, тим більше що PS5 також отримає флеш-пам’ять SSD зі швидкістю понад 3000 МБ / с на читання і запис, підтримку системи трасування променів на базі архітектури RDNA 2, а разом з тим, крім цього, безліч інших особливостей, якими вона так чи інакше всіх точно порадує, адже ніяк інакше бути навіть і не може. Проте, буде в майбутньої ігрової приставки і дещо таке, що так чи інакше абсолютно точно приємно порадує всіх користувачів, і це навіть зовсім не величезна продуктивність. Як виявилося, дана консоль має підтримку забезпечення сумісності з відеоіграми, доступними для PS4.

Простіше кажучи, ігрова приставка наступного покоління під назвою Sony PlayStation 5 має підтримку забезпечення сумісності з відеоіграми, доступними зараз для PlayStation 4. За весь життєвий цикл цієї ігрової приставки, якій вже незабаром виповниться сім років, для неї випустили понад півтори тисячі різних якісних ігор, причому багато хто з таких є ексклюзивами. Як виявилося, все такі зможуть працювати на PS5, причому без будь-яких складнощів, труднощів і обмежень, що, безумовно, є дуже великим і значущим плюсом, яким все так чи інакше залишаться задоволені, адже ніяк інакше бути навіть і не може. Очікується, що коли новинка надійде на полиці магазинів, продаватися вона буде приблизно за $ 500.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.