Vodafone почав обмін старих смартфонів на нові

Український підрозділ «Водафон» запустило програму обміну старих смартфонів на нові. Бажаючим скористатися пропозицією пропонується вибрати будь-який пристрій з представленого в магазині асортименту, зазначає прес-служба Vodafone Retail. Клієнти зможуть отримати новий девайс безкоштовно або з мінімальною доплатою. Вартість переданого смартфона залежить від ряду факторів, основні з яких – бренд, вік, функціональні можливості і стан. Визначати параметри будуть залучені мобільним оператором професійні оцінювачі.

Вимоги  до гаджета на обмін,  дуже прості. Досить, щоб смартфон включався і не мав слідів попадання вологи. Паролі та акаунти на момент проведення оцінки повинні бути відключені, а сам пристрій – придатний до діагностики, – пояснили організатори акції.

Провести обмін можна в будь-якому пункті продажу «Водафон» на території України. Крім смартфонів, програма trade-in поширюється на планшети і телефони. Кількість гаджнтів, що здаються на обмін пристроїв може бути будь-яким. Список необхідних для здійснення угоди документів обмежений паспортом та ідентифікаційним кодом.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.