Vodafone відбив клієнтів у Київстар: взяв їх послугу і зробив вигідніше

Український оператор Vodafone останнім часом ще активніше радує своїх клієнтів новими послугами. Цього разу компанія звернула увагу на послугу, яка вже стала трендом. Правда, в Vodafone вирішили зробити ще більш вигідні умови.

Як передає інформаційний портал itpedia, така послуга дуже проста за своїм принципом. В день покупки нового гаджета, ви приносите свій старий смартфон в магазин мобільного оператора Vodafone. Спеціаліст оглядає вашу техніку і задає йому ціну. На вартість вплине справність, наявність потрібних деталей і так далі. В результаті з ціни нового телефону віднімуть вартість старого. Якщо ж ці дві цифри співпадуть, то новий гаджет вам може дістатися абсолютно безкоштовно.

Варто відзначити, що обмінювати можна не тільки смартфони, але і планшети. Крім того, вибрати новий гаджет можна з усього каталогу магазину. Для того, щоб фахівець прийняв вашу стару техніку для обміну, потрібно, щоб старий телефон:

  • Може включатися і вимикатися;
  • Володів нормальним станом екрану;
  • Чи не мав наслідків від потрапляння на нього рідин;
  • Чи не мав прив’язаних особистих акаунтів або паролів.

Для того, щоб обміняти старий смартфон на новий, в магазин Vodafone важливо не забути принести не тільки техніку, але і паспорт з ІПН. Також варто врахувати, що ціну старого смартфона можна використовувати в якості першого внеску при оформленні розстрочки. Зрозуміло, якщо оформляти розстрочку бажання немає, то всю ціну можна заплатити повністю.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.