Користувачі смартфонів Redmi Note зіткнулися з масовою проблемою

Лінійка «дев’яток» Redmi Note від Xiaomi налічує сьогодні чотири варіації – “9”, “9 Pro”, “9S” і “9 Pro Max”. Дані смартфони хороші практично за всіма параметрами, але і без недоліків не обійшлося. Зокрема, майже у всіх спостерігається специфічна проблема з камерою. Під словами «майже у всіх», мається на увазі вся лінійка Note 9, крім старшої версії – Redmi Note 9 Pro. А сама проблема стоїть в тому, що захисне покриття основного блоку камер не виконує своїх обов’язків. Після нетривалої експлуатації між об’єктивом і склом утворюється значна кількість пилу. Це вказує на недостатню герметизацію.

Серія апаратів Redmi Note 9 почала свій хід на ринку три місяці тому. З перших днів скарги з цього приводу були рідкісні, але в подальшому їх ставало все більше. Сьогодні цю проблему обговорюють в мережі досить активно. У слідстві резонансу, чутки дійшли і до представників виробника. Запилення об’єктива в Redmi Note 9, 9S і 9 Pro – результат поганого контролю якості на заводі претензії обурених власників відповів глава індонезійського підрозділи корпорації Елвін Це в Twitter. За його словами, подібних випадків «дуже мало». Однак, незважаючи на це, керівництво дало вказівку посилити контроль над процесом виробництва.

Самі вищі чини корпорації Xiaomi на цей рахунок поки ніяк не висловилися. У фірмовому співтоваристві Mi Community власникам радять здійснювати заміну на новий пристрій безпосередньо у продавця.

Джерело

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.