TikTok заблокувала сотні акаунтів

TikTok заблокував сотні акаунтів за розпалювання ненависті. Кількість анульованих облікових записів «перевалило» за 1,3 тисячі, уточнюють розробники з ByteDance в датованому 10 серпня заяві.

За словами власників соцмережі, найбільше блокувань пов’язано з розпалюванням за расовою ознакою. Левова частка віддалених акаунтів писали свої антисоціальні спічі з території США.

– З початку цього року <…> тільки в одних лише Сполучених Штатах видалено понад 380 000 відео за ігнорування наших рекомендацій щодо змісту контенту, – пояснили представники китайського сервісу.

Не менш активно фахівці «ТікТока» відстежують реакцію користувачів на опублікований контент. Кількість вилучених через неналежне утримання коментарів адміністрація соцмережі оцінила більш ніж в: 64 000.

Акцент спікерів «ТікТока» на ненависницького позицію американської публіки, за словами експертів, обумовлений дедалі сильнішим протистоянням ByteDance з корпорацією Microsoft і лобіює інтереси останньої Білим домом. Так, нещодавня відмова китайців продавати «ТікТок» на запропонованих американцями умовах змусив Дональда Трампа заявити про можливе вигнанні соцмережі з США.

Джерело

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.