Realme готує конкурента Xiaomi Mi 10 Ultra

З’явилася інформація про те, що китайський бренд Realme збирається випустити не тільки смартфон Realme X7 і його Pro-версію, але ще і версію “Pro Ultra”, яка стане справжнім флагманом і буде покликана «знищити» Xiaomi Mi 10 Ultra. Згідно з даними, опублікованими китайським інсайдером, смартфон отримає флагманський Super AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, в лівому верхньому кутку якого буде вбудована фронтальна камера дозволом 32 МП. На схематичному зображенні також зазначено, що смартфон буде працювати на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865.


За автономність буде відповідати непоганий, але не рекордний акумулятор об’ємом 4500 мАч, при цьому реалізують і підтримку флагманської швидкої зарядки SuperDart Flash Charge потужністю 125W. Подібна потужність а даний момент є тільки в вищезгаданому Xiaomi Mi 10 Ultra. Смартфон також буде досить легким, враховуючи його характеристики і обсяг акумулятора – вага складе всього 175 грам. Головний модуль основної камери буде мати дозвіл 64 МП, характеристики інших сенсорів поки невідомі.

Android 10 і пропріетарна надбудова Realme UI з коробки. Презентувати його повинні разом з двома іншими пристроями лінійки X7 вже першого вересня.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.