Приватбанк в ценрті нового скандалу

Приватбанк викрили в крадіжці клієнтських коштів. Відповідне звинувачення на адресу найбільшої фінустанови України висунув відвідувач сайту «Мінфін».Суть проблеми – зависання терміналу після прийому грошей, з подальшим інформуванням клієнта про відмову в зарахуванні коштів на рахунок. В результаті апарат «з’їв» 19 000 клієнтських гривень.

Спроба «розрулити» ситуацію за допомогою колл-центру виявилася безуспішною. При першому зверненні на «гарячу лінію» чоловікові пообіцяли проведення транзакції протягом 24 годин. Після закінчення зазначеного терміну потерпілий знову нагадав персоналу «Привату» про своє існування. Цього разу представився Іваном співробітник заявив, що «розгляд» затягнеться на 2 тижні. «Обрадували» залишився без грошей клієнта, зазначений персонаж кинув трубку.

Потерпілий попередив користувачів форуму про нечистоплотних діяннях підконтрольного державі Україна банку, закликавши уникати користування приватівськими терміналами. Вибачень від представників фінінститута чоловік не отримав. Питання з поверненням грошей досі не вирішене.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.