Діагональ понад 4 метрів: корпорація LG працює над створенням нового телевізора

Схоже, в доступному для огляду майбутньому в асортименті техніки LG з’явиться телевізор, розмір діагоналі якого перевищить рекордні 4 метри. Створена на офіційному сайті виробника сторінка для пристрою з 163-дюймовим екраном так і залишилася б непоміченою, якби не дослідники ринку. Аналітики відразу ж помітили таке цікаве оновлення і почали активно його обговорювати.

Попри те, що телевізор з’явилася на веб-сайті LG без будь-яких коментарів з боку розробника, в мережу все-таки просочилася деяка інформація щодо гігантської новинки.

Варто відзначити, що даних про телевізор, що отримав назву LG LSAB009, поки вкрай мало. Відомо, що він націлений на бізнес-аудиторію і буде використовуватися в комерційних цілях. Коли телевізор з’явиться в продажу – допоки невідомо.

Розроблені раніше для комерційного і домашнього використання телевізори доступні для замовлення тут https://tv-mir.com.ua/televizory-audio / televizory.

Офіційні дані: інформація про можливості та характеристики гіганта

На присвяченій телевізору сторінці поки опубліковано зовсім небагато даних. Що ж відомо про новинку з рекордно великим дисплеєм, виготовленим за інноваційною технологією?

Micro LED екран

Для виробництва величезного телевізійного дисплея була застосована актуальна у 2020 році технологія Micro LED. Це означає, що сам екран належить до категорії самовипромінюваних й складається з світлодіодних елементів мікроскопічного розміру. Мініатюрні діодні елементи традиційно випромінюють три кольори (синій, червоний і зелений) та формують яскраве, насичене і чітке зображення.

ULTRA HD

Роздільна здатність дисплея – 4К. Найімовірніше, до моменту виходу моделі мультимедійний контент в Ультра ХД буде найпоширенішим. Відповідно, телевізор ідеально підійде для трансляції різних відеороликів творчого характеру, презентацій, зображень та інших видів даних.

Яскравість і контрастність

У стандартному режимі функціонування (при використанні базових параметрів) яскравість телевізора складе 600 кд/м2. Це досить високий показник для обладнаного з великим екраном комерційного призначення. При пікових налаштуваннях показники яскравості досягнуть 600 кд / м2.

Співвідношення яскравості в найяркішій точці до яскравості в найтемнішій дорівнює 50 000: 1 в базовому режимі та 100 000: 1 – в максимальному.

Підключення без проводів

Телевізор зможе синхронізуватися зі смартфонами, комп’ютерами та іншими телевізорами без використання кабелів. І все це – завдяки традиційним бездротовим інтерфейсам, що впроваджуються в багатьох сучасних гаджетах.

Більше даних про своє нове творіння LG опублікує ближче до моменту старту постачання. Коли буде оголошено офіційний початок продажів – поки нікому не відомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.