Facebook об’єднує Instagram і Messenger

Facebook поступово об’єднує чати Instagram і Messenger. Редактори видання itpedia.com.ua помітили в додатку Instagram для iOS і Android екран поновлення – в ньому повідомляється про нові функції.

Користувачі отримують «новий спосіб обміну повідомленнями», «новий барвистий вид для чатів», більше смайликів-реакцій, функцію змахування для відповіді і «чат з друзями, які використовують Facebook».

Якщо натиснути кнопку «Оновити», звичайний значок DM в правому верхньому куті Instagram буде замінений логотипом Facebook Messenger, а самі чати стали більш яскравими – повідомлення відправника змінюються з синього на фіолетовий при прокручуванні. Однак на момент написання новини неможливо відправляти повідомлення користувачам Facebook з Instagram.

Раніше Facebook заявила про плани по уніфікації своїх сервісів для обміну повідомленнями – в майбутньому це дозволить користувачам Messenger, Instagram і WhatsApp спілкуватися між собою. Марк Цукерберг розповів, що об’єднана система повинна отримати наскрізне шифрування, щоб убезпечити дані користувачів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.