Компанія Vodafone оголосили про новий тарифний план

Один з найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні Vodafone пропонує своїм абонентам привабливі акції та пропозиції. Не так давно в компанії оголосили про нові тарифні плани. Абонент отримає 20 гігабайтів мобільного інтернету і 700 хвилин дзвінків за все за три гривні.

Предплагается, що в тарифний план з маленькою абонентською платою буде входити мала кількість послуг, проте в компанії Vodafone вирішили піти іншим шляхом і предложітеь абонентам відмінний пакет послуг по сміховинною ціною.

Підключаючись до нового тарифного плану від Vodafone абонент отримує 20 гігабайти мобільного Інтернету 3G або 4G. Також 700 хвилин дзвінків на всі українські номери в тому числі і стаціонарні. Якщо 700 хвилин дзвінків не устравівает, можна обміняти його на повний безліміт в мережі мобільного оператора, до якого додасться пакет в триста хвилин дзвінків на інші мобільні і стаціонарні номери по всій Україні.

Тарифний план називається «Vodafone SuperNet Turbo». Абонплата за даний план складе сто гривень на місяць, що не набагато дорожче соціальних тарифів. У той же час даний тариф безсумнівно буде вигідніше аналогічних тарифів, за них доведеться заплатити набагато більше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.