Sony в два рази обрушить ціну PlayStation 4 Slim

Ще в кінці 2013 року була успішно запущена на ринок ігрова приставка PlayStation 4, отримала яка на той момент передове технічне оснащення, яке зробило її неймовірно привабливою настільки, наскільки це тільки і зовсім взагалі можливо. З тих самих пір технології зробили крок далеко вперед, проте нова консоль поки що ще недоступна для покупки. Проте, японська корпорація Sony в 2016 році випустила на ринок поліпшену версію своєї фірмової консолі, а отримала вона найменування PS4 Pro. Новинка отримала більш сучасне технічне оснащення, завдяки чому її вдалося зробити більш компактною і тихою, що звичайно ж вкрай позитивно позначилося на її привабливості і доступності.

Зараз, в даний час, ігрову приставку Sony PlayStation 4 Slim досі продають за величезну грошову суму, тобто обходиться покупка цього електронного пристрою в $ 400. Саме за такою ціною свого часу продавали звичайну PS4, а було це в 2013 році. Очевидно, що з тих самих пір собівартість цієї ігрової приставки у всіх модифікаціях і конфігураціях не просто скоротилася, а скоротилася в рази, проте при цьому компанія-виробник продовжує активно робити вигляд, що нічого подібного не відбулося навіть і близько. Саме тому вона досі просить за свою вже дуже сильно застарілу консоль великі грошові суми. На щастя, все більше людей не готові такі платити, тому вже незабаром бренду доведеться піти на цілком очікуваний крок.

Оскільки вже в кінці нинішнього року в продаж надійде ігрова приставка наступного покоління, а доступна зараз у продажу модель сильно застаріла, до кінця серпня компанія Sony проведе офіційне великий захід, в рамках якого вона оголосить про рішення обрушити ціну PlayStation 4 Slim, зробивши її в два рази дешевше, ніж раніше. Про те, що все це незабаром станеться, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер. За його словами, при ціннику на рівні $ 200 за PS4 Pro компанії-виробнику вдасться зберегти до неї високий інтерес безлічі людей, що дозволить даної консолі залишатися актуальною на ринку щонайменше до 2021 року включно або навіть довше. Сама японська корпорація ще не робила ніяких офіційних заяв на цей самий рахунок.

За наявними в даний час даними, дешевше стане не тільки ігрова приставка, але ще і, крім того, аксесуари для неї, а разом з тим і різні відеоігри. За рахунок цього всі користувачі, які давно мріють купити собі PlayStation 4 Slim, нарешті зможуть це зробити, адже її покупка обійдеться в відчутно скромнішу суму грошей, ніж будь-коли раніше. Одна з причин, чому варто купити PS4, полягає в більш ніж півтора тисячах випущених для неї відеоігор, багато з яких можливо пройти виключно на цій платформі. У число ексклюзивних проектів входять такі популярні і відомі ігри, як Uncharted 4: A Thief’s End, God of War (2018), Gran Turismo Sport, Marvel’s Spider-Man, The Last of Us Part II, Killzone: Shadow Fall, а також багато інші проекти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.