Нова тема iOS 14 Beta pro для MIUI 11 здивувала всіх фанів

Сьогодні для наших смартфонів нова тема дизайнера Minh Vuong в стилі iOS, розроблена для двох режимів установки – звичайного і темного.

З екрану блокування доступні ліхтарик і камера. Дабл тап по екрану викликає музичний плеєр. Свайп вправо від лівої кромки екрану відкриває додатковий стіл з інформацією про погоду на сьогодні і ще на три дні, календарëм, картами і 8-ю швидкими додатками, які ви самі можете вибрати в загальних налаштуваннях локскрін.
Свайп вниз по годинах відкриє додаткове меню з налаштуваннями інтернету, Wi-Fi, блютуз і т.д … Звідси ви можете перейти в основні настройки лока натиснувши іконку шестерëнкі внизу меню.

На робочому столі два новомодних великих віджету, які відображають календар і погоду і відповідно натиснувши на кожен ви перейдете в потрібний додаток.
При першій установці на робочому столі праворуч буде відображатися ряд з 6 невеликих значків, які відповідають деяким налаштувань для робочого столу, а саме:

• шпалери (12 штук) iOS
• 3 ефекту розмиття
• ящик додатків
світлий / тëмний / немає
• кнопки 4/6 підняти /
опустити ящик
• назад (ящик)

Ці настройки можна приховати натиснувши хрестик нагорі, але місце залишиться клікабельним для подальших експериментів.

Іконки в стилі iOS. Шторка 4 × 3 ряди, повідомлення не розділені. У дзвонилка англійська номеронабиратель з круглими кнопками. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9Pro і RN 5 (MIUI 11; android 10 і 9) – встановилася добре і виглядає здорово. Але на деяких значках і в настройках є недоперевод – не критично, інтуїтивно все зрозуміло. Для тих, у кого звонилка / контакти і повідомлення від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося версію для простої світлої установки:

Для тëмного режиму я змінила шпалери, а ви, звичайно подберëте їх на свій смак:

Ось така симпатична тема вийшла, 2 в 1)
Для скачування переключити в розширених налаштуваннях регіон на Індію, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування теми перезавантажте ваш пристрій (!)

Завантажити

 
Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.